marți, 4 august 2009

Despre primarul unui oras cetate. Plimbari cu mocanita prin Suceava

Dupa cum poate nu banuiti dragi citititori,in aist' articol voi manca putin rahat despre primul om din municipiul Suceava si despre modul sau atat de lipsit de responsabilitate prin care cheltuie banii saracilor suceveni pe te miri ce prostii.

Nu am nimic impotriva promovarii turismului in Bucovina, dar iarna trecuta au fost investiti o gramada de bani pentru aducerea unei mocanite si improvizarea unei linii ferate hat prin mijlocul orasului de nu aveai loc sa te misti, mai ales la cum se imbulzesc dragii nostri romani si tigani(nu-mi place sa folosesc termenul de rrom) atunci cand e vorba de mancare si bautura ,,moca''.

Nu stiu de ce mama naibii se complac sucevenii nostri la asemenea prostii de manipulare in masa (campanii kitsch, mancare si bautura degeaba, multa si proasta si cateva vorbe pline de promisiuni neacoperite de fapte).

Inca o marsavie ce se intalneste in municipiul Suceava este aceea legata de asa-zisii parinti ce-si bat copii si ii supun la asa-zisa educatie cu cureaua sau cu alte obiecte contondente de prin casa doar prin simpla motivatie ca aveau si ei nevoie de niste bani pentru de-ale gurii(rachiu, tigari, etc...).

Cunosc si cazuri in care le era folosita amarata de alocatie tot pentru ,,de-ale gurii'' sau, in cel mai rau caz,matahalele de parinti foarte apti de munca isi trimit copii la cersit sau la furat, copiii devenind de la o varsta destul de frageda, viitorii hoti si oameni fara de lege ai Romaniei!

Uitati, dragi cititori, de asta am si conceput acest blog: Pentru a da pe fata o realitate cruda de la noi, in speranta ca se va trezi vreodata cineva dintre noi sa ia o hotarare in legatura cu viitorul tarisoarei noastre.

Si, dragi cititori, sa n-o mai lasam pe mana unor incompetenti care in loc sa conduca binetara,mai rau o baga in acest rahat plin de umilinta!

Un comentariu:

  1. Nici macar nu se poate numi mocanita. Poate un tren ca intr-un parc de distractii.
    http://mocaniti-va.blogspot.com/2009/01/mocanita-urbanus.html
    Dar cum asa? dl. Primar a platit pentru circulatia mocanitei? Prin presa se vehiculeaza ca domnul de bine care a adus trenul acolo a facut asta pe banii lui, ca si la Moldovita, Turda-Abrud etc.

    RăspundețiȘtergere